INTERACTIEVE TV VAN CANAL DIGITAAL

opzet 800 x 506_1 (1).jpg

INTERACTIEVE TV VAN CANAL DIGITAAL

Interactieve televisie zoals het bedoeld is; in de beste beeld- en geluidskwaliteit. TV-kijken met Interactieve TV doe je door je hele huis. Op alle devices. En het basis tv-pakket van Interactieve TV is inclusief handige extra’s, zoals Opnemen en Pauzeren, TV Gemist, alle drie de zenders van FOX Sports Eredivisie, Canal Digitaal TV app en Video on Demand. Daarmee bieden we het meest complete en voordelige tv-pakket van Nederland.

Interactieve TV van Canal Digitaal is alleen beschikbaar i.c.m. internet van Qonnected.

CanalDigitaal SVG.svg

TV Basis HD

TV Basis HD € 15,- p/mnd.

 

78+ Zenders
24 Radiozenders
Incl. 1 Interactieve TV Ontvanger
Incl. FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3
Opnemen, pauzeren en TV Gemist
Overal TV kijken via de TV App

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw

 

TV Entertainment HD

TV Entertainment HD € 20,- p/mnd.

 

110+ Zenders
24 Radiozenders
Incl. 1 Interactieve TV Ontvanger
Incl. FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3
Opnemen, pauzeren en TV Gemist
Overal TV kijken via de TV App

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw

 

DAAROM INTERACTIEVE TV

Onze Interactieve TV is thuis in je hele huis. En alleen bij ons krijg je alle interactieve opties en FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3 standaard in je tv-pakket. Sla een arm om de schouder van je lief en zwijmel weg bij een romantische komedie op je HD scherm. Mix business met pleasure en geniet van een sportwedstrijd terwijl je op je laptop werkt. Of pak snel het laatste nieuws mee op je tablet of smartphone. Interactieve TV werkt echt op al je schermen. Welke leuke functies zitten er allemaal in het basis tv-pakket? Lees ze hieronder.

TV Kijken zonder kabels of kastjes

Met de Canal Digitaal Smart TV App kijk je direct naar je favoriete tv-programma’s, zonder kabels of kastjes. Geen gedoe met installaties en verschillende pakketjes. Je kunt de Canal Digitaal Smart TV App downloaden in de appstore van je smart-tv.  Kijk hier voor geschikte televisietoestellen en meer informatie. 

Mis niets meer met TV Gemist

Je komt er net te laat achter dat je favoriete programma al begonnen is en hebt daardoor net het vervolg op de cliffhanger van vorige week gemist! Geen probleem meer met TV Gemist. Je kunt zolang het programma nog bezig is programma’s van de meest populaire Nederlandse zenders vanaf het begin bekijken met Begin Gemist. Is het programma al afgelopen? Met deze leuke functie kijk je de populairste programma’s van NPO, SBS, Net5 en Veronica tot maar liefst 7 dagen terug.

Lees alles over TV Gemist..

Meerdere programma’s tegelijk opnemen

Dat zal je altijd zien, je bent een avondje niet thuis maar juist vanavond is én die leuke film én de volgende aflevering van die spannende serie op tv. Bij ons hoef je niet meer te kiezen! Je kunt namelijk niet alleen 100 uur opnemen en tot 365 dagen terugkijken maar je kunt ook nog eens meerdere programma’s tegelijk opnemen. Bovendien kun je vooruit- en terugspoelen in je gemaakte opnames.

Lees alles over opnemen..

Kijk overal met de Canal Digitaal TV app

Met onze gratis Canal Digtaal TV App kijk je tv waar, wanneer en op welke manier je maar wilt. Volg je favoriete serie als je lekker in de tuin zit of op vakantie bent. Je kunt de Canal Digitaal TV App gebruiken in de hele EU.

Lees hier alles over de Canal Digitaal TV app..

hero-interactieve-tv-tab-2.png

INTERACTIEVE TV COMPLEET

Genieten door je hele huis van televisie in de beste beeld- en geluidskwaliteit. Op alle schermen. Inclusief handige extra’s, zoals Opnemen en Pauzeren, TV Gemist en FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3. Bovendien heb je Video on Demand en alle voordelen van de Canal Digitaal TV app. Daarmee bieden we het meest complete tv-pakket van Nederland.

Met Opnemen en pauzeren

Kijk tv wanneer het jou uitkomt. Want bij onze Interactieve TV is 100 uur live tv opnemen en pauzeren ‘gewoon’ inbegrepen. De opnamen blijven 365 dagen bewaard. Zo mis je niets. In het Interactieve TV menu vind je de volledige TV Gids en plan je je opnames tot 7 dagen vooruit.

Lees alles over opnemen..

Inclusief TV Gemist en Begin Gemist

Met TV Gemist kun je tot 7 dagen na de uitzending de populairste programma’s van NPO 1, 2, 3, RTL, SBS6, NET5, Veronica en Discovery terugkijken. En kom je net te laat voor je favoriete programma binnen? Geen probleem: Als het programma nog niet is afgelopen, kun je met Begin Gemist terug naar het begin.

Lees alles over TV Gemist..