ZAKELIJKE AANSLUITING?

Klik hier

HET ALLERBESTE INTERNET, ALTIJD STABIEL

Internet met de snelheid van het licht. Dat is glasvezel. Door een gegarandeerde snelheid gaat het up- en downloaden van grote bestanden niet alleen even snel, maar ook razendsnel. Zonder haperingen of eindeloos bufferen.

Bij ons het beste modem

Bij ons ontvang je een draadloos modem in bruikleen. Geschikt voor razendsnel internet. En makkelijk te installeren. Dankzij WiFi maak je met al je apparaten (computers, laptops, tablets en smartphones) draadloos verbinding. E-mailen, Facebooken, surfen, downloaden en gamen kun je dus voortaan op al je apparaten en in je hele huis…Een perfect werkend thuisnetwerk dat niet hapert of vertraagt willen we allemaal. Overal sterk en stabiel internet. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Compleet geïnstalleerd

Internet en Interactieve TV installeer je heel makkelijk zelf. In ons Doe-het-zelf pakket vind je het juiste aansluitmateriaal. Plus een handige handleiding met stap-voor-stap instructies. Geen succes? Geen paniek! Als het niet lukt, komt een deskundige monteur langs om je internet- en tv-pakket te installeren. Altijd binnen een week. Op een tijdstip dat het jou uitkomt.

imageblock3.jpg

OVERZICHT INTERNET EN TV ABONNEMENT

Q-FIBER 200 INTERNET

Q-FIBER 200 INTERNET

200 Mbit/s download
200 Mbit/s upload
Bruikleen wifi modem
Full HD - films streamen
Online gamen

 

TV Basis HD

TV Basis HD

72 Zenders
32 HD zenders
FOX Sports 1, 2 en 3
Meerdere schermen
7 Dagen terugkijken
Live pauzeren
Begin gemist
Ook buitenshuis TV kijk via de app
Opnemen (100 uur en 365 dagen)

Zenderoverzicht

Overzicht Exclusief voor woonhuizen

Eenmalige graaf en activatiekosten: € 907,50
€ 75,- p/mnd.
Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw

BESTELLEN