PARTICULIER? GA NAAR ONVI.NL

KLIK HIER

Q-WAVE INTERNET

Qonnected maakt snel en stabiel internet in Vilsterborg, de Meene en Haandrik mogelijk. Hoe doen we dat? We maken gebruik van geavanceerde zendapparatuur en een licentievrije band. Nadat wij een antenne op of aan jouw woning hebben geplaatst, kun je direct gebruik maken van een veilige, snelle en betrouwbare internetverbinding.

Inclusief modem/router

Bij ons ontvang je een draadloos modem in bruikleen, geschikt voor razendsnel internet en makkelijk te installeren. Dankzij WiFi maak je met al je apparaten (computers, laptops, tablets en smartphones) draadloos verbinding. E-mailen, Facebooken, surfen, downloaden en gamen kun je dus voortaan op al je apparaten en in je hele huis… Een perfect werkend thuisnetwerk dat niet hapert of vertraagt willen we allemaal. Overal sterk en stabiel internet. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Compleet geïnstalleerd

Internet installeer je heel makkelijk zelf. In ons Doe-het-zelf pakket vind je het juiste aansluitmateriaal. Plus een handige handleiding met stap-voor-stap instructies. Geen succes? Geen paniek! Als het niet lukt, komt een deskundige monteur langs om je pakket te installeren. Altijd binnen een week. Op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Dit aanbod is alleen voor zakelijke gebruikers leverbaar!
Voor het particuliere aanbod, inclusief Interactieve Televisie, ga naar www.onvi.nl/qwave


Onvi B.V. is een dochteronderneming van Qonnected B.V. en exclusief gericht op consumenten aansluitingen.

Q-WAVE 30

Q-WAVE 30

30 Mbit/s download
30 Mbit/s upload
Incl. vaste telefonie (1 nummer)
Gratis wifi modem
Inclusief installatie en oplevering

12 maanden contract, daarna per maand opzegbaar


Eenmalige kosten: € 750,-


€ 79,- p/mnd*
Incl. zakelijke SLA


Q-WAVE 50

Q-WAVE 50

50 Mbit/s download
50 Mbit/s upload
Incl. vaste telefonie (1 nummer)
Gratis wifi modem
Inclusief installatie en oplevering

12 maanden contract, daarna per maand opzegbaar


Eenmalige kosten: € 750,-


€ 97,- p/mnd*
Incl. zakelijke SLA


cogas.svg

samenwerking logo mede mogelijk gemaakt door-breed lettercontouren.svg

STRAALVERBINDING

Een straalverbinding is een goed alternatief voor glasvezel of bekabeling. Als je een gebied gevestigd bent waar graafwerkzaamheden vrij duur zijn. Qonnected biedt verschillende verbindingen waarbij we via een draadloze techniek een netwerkverbinding tot stand brengen. Het scheelt niet alleen graafwerk, maar bespaart daarnaast ook op kosten én het is bovenal een snel en stabiel netwerk.

Hoe werkt een straalverbinding?

Bij een straalverbinding wordt een verbinding gelegd tussen twee punten door de lucht in één rechte lijn. Aan beide kanten staan in een zichtlijn een antenne voor ontvangst en verzending van dataverkeer, netwerk en telefonie. Een straalverbinding is een betrouwbare draadloze verbinding die onder alle weersomstandigheden werkt. De data wordt verzonden met meerdere encryptielagen waardoor het bovendien uitermate veilig is. Tot slot is het een snel netwerk dat, bij gebruik van een gelicencieerde verbinding, geen last heeft van storingen van andere draadloze apparatuur.

Kostenbesparing door straalverbinding

Het signaal van een straalverbinding gaat door de lucht, zodoende hoef je niet te graven in de grond. Het enige dat vereist is, zijn twee antennes op een hoge locatie die in rechte lijn elkaar kunnen zien. Ze moeten elkaar als het ware kunnen zien. De kosten voor het construeren van de fysieke infrastructuur en de straalverbinding zijn lager dan het aanleggen van glasvezel. Bovendien bespaar je op abonnementskosten voor bijvoorbeeld internet en telefonie.

Aansluiten straalverbinding

Qonnected verzorgt het totale traject voor de totstandkoming van de straalverbinding: het regelen van de benodigde vergunningen, het fysiek plaatsen van de zendmasten en het aanleggen van de straalverbinding. Onze medewerkers zijn bouwkundig én technisch onderlegd. Enerzijds voeren zij het fysieke werk uit bij het plaatsen van de masten en anderzijds voeren zij de ICT-werkzaamheden uit aan uw verbinding. Wel zo handig!