Om u te voorzien van een uitstekende Wi-Fi connectiviteit maken wij gebruik van professionele Accesspoints.
Deze Accesspoints bieden u voor zowel indoor als outdoor een goede Wi-Fi verbinding voor kleine tot middelgrote bedrijven.
Verhoogde klanttevredenheid door zeer stabiele internet verbindingen. Eenvoudig te installeren en centraal te beheren Wi-Fi kan ingezet worden voor commerciële doeleinden 


Voordelen draadloos netwerk

Een netwerk zonder kabels! Via een Wireless LAN heeft u overal toegang tot het internet en uw eigen netwerk. Met PC, Laptop, Tablet, Ipod of Smartphone, en niet te vergeten streaming diensten b.v. uw SmartTV en Audio installaties.

Verhoogde klanttevredenheid door zeer stabiele internet verbindingen. Eenvoudig te installeren en centraal te beheren. Wi-Fi kan ingezet worden voor commerciële doeleinden en verzamelt statistieken van het netwerk en informatie van gebruikers.


MULTI-LEVEL BUSINESS MODEL

Analyseer uw netwerk met data die voortkomen uit uw netwerk zoals het aantal geregistreerde access points, informatie over uw clients en de signaalsterkte van uw netwerk.

Al onze accespoint worden gecontroleerd in een veilige cloud omgeving, mocht er toch een storing optreden kunnen wij het eventuele probleem op afstand onderzoeken en oplossen!