Qonnected kan al uw ICT vraagstukken overnemen. Of het nu gaat om toegang tot uw interne netwerk of algemeen systeembeheer. Wij beheren netwerken van kleine en middelgrote ondernemingen, vanaf 1 tot meer dan 500 gebruikers. Dit beheren behelst meer dan alleen het installeren van een nieuwe printer of het toevoegen van een nieuwe gebruiker. Het is een complete ontzorging van alle facetten binnen uw computer- en telefonie netwerk.

NETWERK

Wij onderhouden netwerken voor ondernemers. Of u nu ZZP’er, MKB’er of een grote organisatie met complexe netwerken bent. Het belangrijkste is dat u altijd zorgeloos kunt blijven (thuis)werken.

Kennis van (nood)verbindingen, maar ook expertise om ondersteuning te bieden aan complexere vraagstukken. Denk hierbij aan verbeteren van uw interne netwerk door scheiden van verkeersstromen, of analyse hiervan.

We maken gebruik van gerenommeerde merken zoals Juniper, HP, Pulse Secure, Barracuda om u van een veilig en stabiel netwerk te voorzien.

WIRELESS

Qonnected kan u verschillende wireless oplossingen bieden, zowel indoor als outdoor, of u nu een kantoorpand, school of een openbare ruimte compleet dekkend wilt hebben, wij bieden u de geschikte oplossing op maat.

Wilt u in uw WiFi Netwerk afscherming per functie groep, meerdere toegangsniveau's of een gasten netwerk? Dat is voor ons geen enkel probleem.

SYSTEEMBEHEER

U wilt over een bedrijfszeker netwerk kunnen beschikken. Een systeem waar u verder geen omkijken naar heeft. Zodat iedereen binnen uw organisatie effectief zijn werk kan doen. U kiest er daarom voor het systeembeheer uit te besteden, liefst natuurlijk tegen gunstige kosten.

Qonnected neemt u de zorg voor het bedrijfsnetwerk volledig uit handen. Het maakt niet uit welke systemen u gebruikt. We zijn deskundig op zowel het Microsoft-, Linux- als Apple-platform.

Daarbij vervullen we ook een regierol tegenover andere partijen die verantwoordelijk zijn voor een onderdeel binnen het netwerk: software- en hardwareleverancier en provider. Dat bespaart u een hoop rompslomp.

SECURITY

U wilt de zekerheid dat uw dataverkeer op een veilige manier door uw netwerk wordt geloodst, zonder risico’s van inbreuk of verlies. Qonnected biedt alles wat nodig is om te voldoen aan een goede beveiliging van uw IT-omgeving. Zorg met een goede netwerkbeveiliging ervoor dat u kunt vertrouwen op uw bedrijfsnetwerk.

Een goede beveiliging van uw netwerk vraagt veel meer dan alleen een firewall of virusscanner. Onderzoek laat zien dat veiligheidsrisico’s voor een ICT infrastructuur in de eerste plaats gevolgen hebben voor de eigen organisatie. Daarom is het belangrijk om uw netwerk niet alleen in technisch opzicht te beveiligen, maar om zeker ook te kijken naar de organisatorische kant van het verhaal. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met backups? En worden wachtwoorden van medewerkers wel regelmatig vervangen?