DE COMPLETE VOIP TELEFOONCENTRALE

Zakelijke telefonie is de levensader van elk ondernemend bedrijf. 3CX is in de wereld van VoIP dé hosted telefonieoplossing uit de cloud, waarmee ondernemers hun bedrijfscommunicatie optimaal op orde brengen. Medewerkers die altijd, overal én vanuit de vaste telefoon, PC, laptop of smartphone kunnen bellen worden onderdeel van een optimaal bereikbare organisatie. Met een zeer veel functionaliteiten plaatst 3CX telefonie in het hart van de organisatie voor een vaste prijs per maand.

EENVOUDIG OVERSTAPPEN

Overstappen met uw huidige telefonie naar de cloud is eenvoudig en ongecompliceerd. De installatie is snel, en wij zorgen voor een soepele overgang van uw medewerkers, vestigingen en systemen. Wij helpen u bepalen hoeveel gebruikers en IP-telefoons uw bedrijf nodig heeft. U kunt ook uw pc’s en smartphones verbinden met onze gratis oplossingen.

Wanneer u voor het eerst inlogt vindt u uw instellingen terug en kunt u zelf direct verder aanpassen naar uw wensen. Als uw bedrijf groeit, kunt u eenvoudig nieuwe gebruikers, groepen, en een telefoon toe te voegen.

Keuzemenu

Belgroepen

Fallback

Welkomsttekst

Doorschakelen

Openingstijden

Click to Dial

Voicemail

Wachtrij

Nummerherkenning

Wachtmuziek

085- of 088 nummer

Antwoordapparaat

Eigen doorkiesnummer

Verkort kiezen

Gespreksopname

Mobiele integratie

Wallboard

Toestel onafhankelijk

Bellen via een Appbrowser of een VoIP toestel. Bepaal zelf hoe u wilt communiceren met uw klanten en leveranciers, met 3CX kunt u zelf bepalen waar en waarmee u communiceert!

Bent u in het buitenland klap uw laptop open, log in, en bel. Een dagje thuis werken? Pak uw mobiel, Log in op de App, en bel. Uitproberen?

Nummerbehoud? Geen probleem!

U kan met uw huidige telefoonnummer(s) eenvoudig overstappen of nieuwe nummer(s) aanvragen en gebruiken in combinatie met 3CX. Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden om nieuwe telefoonnummers toe te voegen aan de 3CX telefooncentrale.

Denk daarbij aan regionale (bijvoorbeeld 010 of 020), nationale nummers (bijvoorbeeld 085, 088, 0800, 0900) of internationale nummers.

Mogelijkheden
Regionale nummers

Enkelvoudig nummer : 012-34567890
Nummerblok 10 : 012-34567890 – 012-34567899
Nummerblok 100 : 012-34567800 – 012-34567899

Nationale nummers
Enkelvoudig nummer : 085-1234567
Nummerblok 10 : 085-1234560 – 085-1234569
Nummerblok 100 : 085-1234500 – 085-1234599

Internationale nummers
Een virtuele vestiging in het buitenland is zeer makkelijk te realiseren met Hosted VoIP. Hoe makkelijk is het voor buitenlandse klanten om een lokaal nummer te bellen? U beantwoord het gesprek eenvoudigweg vanaf uw kantoor in Nederland of uw buitenlandse vestiging.

Vast Mobiel Integratie
Door middel van vast-mobiel integratie kan u eenvoudig het vaste telefoonnummer koppelen aan uw mobiel zonder doorschakel kosten. Alle functionaliteiten van de hosted-voip centrale zijn ook op mobiel beschikbaar.

Toestellen

Totale vrijheid! Of u ervoor kiest om een VoIP telefoon via ons aan te schaffen, uw bestaande VoIP toestellen wilt blijven gebruiken of VoIP telefoons aanschaft via een andere partij, het is allemaal mogelijk op onze FAQ kunt voor de meeste toestellen de juiste instellingen terugvinden, en komt u er toch niet uit, onze nerds helpen ugraag het toestel gebruiksklaar te maken.

Vast & Mobiel Integratie VAMO

Vast Mobiel integratie - ook wel VaMo genoemd - is de samenvoeging van uw identiteit van uw vaste toestel met de mobiele identiteit. Simpel gezegd houdt het in dat u zelf kunt kiezen op welk nummer u, op welk toestel bereikbaar bent. Dit zorgt er natuurlijk voor dat u maximaal bereikbaar bent voor uw collegae en contactpersonen. Wij bieden 2 verschillen mogelijkheden om VaMo te gebruiken.

1. Volledige VaMo:
U ontvangt een simkaart die volledig is geïntegreerd in uw gehoste telefooncentrale. Hierdoor kunt u overal gebruik maken van alle functionaliteiten van de telefooncentrale. U kan met ieder mobiele toestel gebruik maken van deze integratie. U heeft geen “vast” toestel meer nodig, maar mocht u dit toch prettig vinden kunt u dit prima combineren.

U kunt met uw mobiel bellen alsof het een vast nummer is en u kunt met uw vaste toestel uit bellen alsof het een 06 nummer is. Dat laatste is ook handig wanneer u op een locatie slechte mobiele dekking heeft.

De voordelen van volledige vast naar mobiel integratie op een rij:

 • 1 identiteit op zowel uw vaste en mobiele device
 • Maximale controle over uw bereikbaarheid
 • Uw mobiele toestel is onderdeel van de telefooncentrale en belt hierdoor gratis met collegae
 • Op uw mobiel uw collegae bellen met verkort nummer
 • Voor een vast bedrag per maand maximale bereikbaarheid en alle functionaliteiten
 • 1 factuur, 1 aanspreekpunt

2. VaMo met de App
Natuurlijk kan niet iedereen direct van zijn mobiele abonnement af. Hiervoor is de App beschikbaar. U houdt zowel een vast als een mobiel nummer, maar kunt met uw mobiel dankzij de App uw vaste nummer volledig beheren.
U kunt:

 • Uitbellen met uw vaste nummer
 • Doorschakelingen instellen
 • Oproepen voor uw vaste nummer beantwoorden

Om gebruik te maken van deze manier van vast-mobiel integratie heeft u de beschikking nodig van een smartphone om de App te ondersteunen.

De voordelen van Vast naar Mobiel integratie met de app

 • U kunt uw vaste (zakelijke) identiteit scheiden van uw mobiele (vaak prive) identiteit
 • Te gebruiken binnen uw bestaande abonnement
 • Perfect voor de overgangsperiode tot het einde van uw contractperiode van uw mobiele abonnement