Meer en meer communiceren we via netwerken. Meer data en grotere bestanden versturen we. Elke minuut, elk uur, elke dag. Als ondernemer eist u een netwerk waar u vandaag én morgen op kunt vertrouwen. Qua verbinding, snelheid en capaciteit. Zodat u vandaag en morgen kunt ondernemen zoals u dat wilt.

ZAKELIJK GLASVEZEL

Snel en betrouwbaar internet is voor veel ondernemers essentieel, maar door de verouderde telecominfrastructuur niet altijd vanzelfsprekend. Het alternatief voor traag en instabiel internet? Glasvezel.

Door de hoge investeringskosten en maandtarieven die andere aanbieders vaak hanteren, is glasvezel internet niet voor iedere ondernemer een optie. Daarom introduceren wij voordelig zakelijke glasvezel internet. Speciaal voor alle ondernemers die ongestoord willen werken in de cloud, probleemloos gebruik willen maken van online software en moeiteloos grote bestanden willen delen.

Ga direct naar onze Coglas pagina

Glasvezel

STRAALVERBINDING

Een straalverbinding is een goed alternatief voor glasvezel of bekabeling. Als u in een gebied gevestigd bent waar graafwerkzaamheden vrij duur zijn. Qonnected biedt verschillende verbindingen waarbij we via een draadloze techniek een netwerkverbinding tot stand brengen. Het scheelt niet alleen graafwerk, maar bespaart daarnaast ook op kosten én het is bovenal een snel en stabiel netwerk.

VIRTUAL PRIVATE SERVER

Heeft u behoefte aan een eigen webserver, maar u wilt niet investeren in hardware? Wellicht kan Qonnected u helpen met het opzetten van een VPS. Een VPS is een Virtual Private Server welke draait op een fysieke server met meerdere (kleine) servers. Hierdoor is uw webhosting gegarandeerd vrij van storingen veroorzaakt door websites van derden. Dit is met name interessant voor zwaardere webapplicaties / webshops welke voor u van groot belang zijn.