Straalverbinding

Heeft u tijdelijk of vast ergens een internet verbinding nodig? Maar is er geen infra of mogelijkheid/kabel verbinding aanwezig dan hebben wij de oplossing! Een internet straal zender is een krachtige geconcentreerde wifi verbinding
met een krachtige straal. Afstanden van 50km zijn hierbij mogelijkheden met snelheden tot zelfs 1000Mbit!

Klik hier om verder te lezen


E-Mail

Wilt u eenvoudig e-mails verzenden en ontvangen met uw eigen domeinnaam? Kies dan nu voor een voordelig e-mailpakket van Qonnected. Een e-mailpakket van Qonnected bevat standaard een virusscanner, MailPure.nl spamfilter.

Alle mailboxen van Qonnected zijn standaard voorzien van het geavanceerde spamfilter en virusscanner van ons product MailPure, zodat u gevrijwaard blijft van ongewenste en/ of potentieel gevaarlijke e-mail en zorgeloos gebruik kunt maken van onze e-maildiensten.


Virtual Private Server

Heeft u behoefte aan een eigen webserver, maar u wilt niet investeren in hardware? Wellicht kan Qonnected u helpen met het opzetten van een VPS. Een VPS is een Virtual Private Server welke draait op een fysieke server met meerdere (kleine) servers. Hierdoor is uw webhosting gegarandeerd vrij van storingen veroorzaakt door websites van derden. Dit is met name interessant voor zwaardere webapplicaties / webshops welke voor u van groot belang zijn.