DOMEINNAAM VASTLEGGEN

Wij kunnen bijna iedere gewenste domeinnaam vastleggen. Ook kunnen wij uw domeinnaam koppelen aan een hostingpakket zodat u ook kunt mailen met deze domeinnaam of gebruiken voor een eigen website.


E-mail

Wilt u ook eenvoudig e-mails verzenden en ontvangen met uw domeinnaam? Kies dan nu voor een e-mailpakket van Qonnected. U bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt; zo maakt u bijvoorbeeld voor elke medewerker een apart e-mailadres aan. Een e-mailpakket van ons bevat standaard een virusscanner, MailPure.nl spamfilter, e-mailaliassen geeft u toegang tot het Control Panel.


SPAM

Mailpure is een krachtig antivirus en anti-spam systeem. Gebaseerd op de laatste spamfiltering techniek weet Mailpure van Qonnected al het spam tegen te houden zonder dat het geïnstalleerd hoeft te worden op uw PC of server, daardoor is de e-mail al gefilterd voordat het daadwerkelijk aankomt op de eventuele mailserver. Mailpure maakt gebruik van slimme regels die dagelijks geüpdatet worden om de steeds veranderende strategieën van spammers en nieuwe virussen tegen te gaan.

Dankzij Qonnected Mailpure bent 24 uur per dag verzekerd van de beste oplossing om spam, aanvallen, gevaarlijke bestanden en ongewenste e-mail tegen te gaan.