Zakelijk Glasvezel Brabant

MiddenBrabantGlas, KempenGlas, BroFiber

BESTEL DIRECT!
 

DOE DE POSTCODECHECK!

Wilt u weten of uw bedrijf aangesloten kan worden op het Qonnected Glasvezel Netwerk?

CHECKEN

Deelt u vaak grote bestanden? Maakt u gebruik van online software? Of werkt u vaak in de cloud? Het Zakelijk Glasvezel netwerk van Qonnected maakt meer mogelijk. Meer kwaliteit, meer stabiliteit en meer snelheid; net zo snel uploaden als downloaden. Qonnected biedt meer. Koppeling van meerdere locaties met een afgeschermd privaat netwerk. Snelheden tot 1 Gb/s, redundante verbindingen en de voordelen van een open netwerk. Wij leveren binnen het Midden-BrabantGlas, BroFiber en KempenGlas gebied.

DE VOORDELEN VAN ZAKELIJK GLASVEZEL INTERNET

Met zakelijk glasvezel internet heeft uw bedrijf altijd snel en stabiel internet. U heeft altijd voldoende bandbreedte, want met glasvezelinternet haalt u altijd de beloofde topsnelheid. Voordelen van zakelijk glasvezel internet:
 

 • Een betrouwbare verbinding die vrijwel geen storingen kent: 99,9 procent beschikbaarheid
 • Een eigen aansluiting op het glasvezelnetwerk: u deelt uw verbinding niet met anderen
 • Even snel uploaden als downloaden: ideaal voor werken in de cloud
 • Eenvoudig uit te breiden
 • Standaard 1 vast IP-adres, meer vaste IP-adressen mogelijk
 • Extra VLAN/EVC voor o.a. VoIP telefonie
 • Uitbreiding met Service Level Agreement (SLA) mogelijk (24x7)

ZAKELIJK SUPPORT

Wat u mag verwachten van een zakelijke provider is zakelijke support. Onze medewerkers weten wat belangrijk is voor uw onderneming: online blijven.

100% UPTIME

Dat is ons streven voor de verbindingen die wij leveren. Ook wij kunnen ons geen dag zonder internet indenken en zorgen er daarom voor dat onze uptime zo hoog mogelijk is.

ZELF TE MANAGEN

U bent zelf heer en meester over uw eigen verbinding. U bepaalt zelf welke router of firewall u aansluit op uw verbinding. Wel zo makkelijk!

INTERACTIEVE TV

Op zoek naar ook Interactieve Televisie voor bijvoorbeeld in de bedrijfskantine? Geen enkel probleem! Klik hier voor alle informatie over Interactieve TV.

Logo-Midden-BrabantGlas (1).svg

Brofiber-Logo-Print_Slogan01-FINAL.svg

logo-kempenglas-01.svg

VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat zijn de technische specificaties?

Verbinding: Glasvezel / FttO (Fiber to the Office)
Overboeking: 1:1
SLA Laag 3: Klik hier voor het SLA overzicht
Beschikbaarheid: SLA van 99,9%
Vaste IP-adressen: Standaard 1
Extra IP-adressen mogelijk: Ja, 5 (/29 subnet) voor € 5,- p/mnd
VLAN/EVC mogelijk: Ja, 5Mb/5Mb kosteloos
Hosting mogelijkheden: Inclusief
Datalimiet: Onbeperkt
PIN: Sluit uw PIN terminal kosteloos aan op onze verbinding
Alarm: Mogelijk bij gecertificeerde meldkamers

Open netwerk

De mogelijkheden van glasvezel zijn eindeloos. Niet alleen zijn er allerhande nieuwe en interessante ontwikkelingen op het gebied van bekende diensten zoals telefonie, videobewaking, hosting en VPN verbindingen, maar ook het "werken in de cloud" biedt ongekende nieuwe kansen. U bent aangesloten op een ‘open’ netwerk en bent geheel vrij diensten af te nemen bij een leverancier van uw keuze.

U zit dus niet vast aan een verplichte afname van bijvoorbeeld telefonie bij Qonnected.

Vastrechtvergoeding

Op het moment een gebruiker een zakelijke aansluiting wenst binnen het levergebied dan dient ook de overeenkomst met de coöperatie aangepast te worden naar een zakelijke overeenkomst.

Dit dient de contractant zelf aan te geven bij de coöperatie. Voor laag 1 en 2 gaat de gebruiker namelijk een overeenkomst aan met de coöperatie, alleen voor de diensten (laag 3) met de Internetprovider (alle genoemde bedragen zijn excl. btw en o.b.v. 36 mnd.):

Groot verschil van de zakelijke aansluiting met de normale consumentenaansluiting is dat de zakelijke gebruiker standaard de beschikking krijgt over een eigen VLAN, de maximale kwaliteit telefoonverbinding via een aparte lijn en een hoger serviceniveau bij storingen.

 • Hogere SLA – minimaal Next Business Day i.p.v. Best Effort
 • Standaard 5Mbits/5Mbits VLAN t.b.v. VoIP Telefonie
 • Overboeking van 1:1 i.p.v. 1:5
 • Zakelijke klantenservice
Welke (WiFi) router?

Mocht u nog niet beschikken over een geschikte router dan kunt u deze optioneel bij ons afnemen. Wij gaan voor kwaliteit en leveren de Draytek Vigor 2926Ac met WiFi. U geeft heel gemakkelijk bij uw bestelling aan of u deze router wel of niet wenst af te nemen.

Ik heb al glasvezel, kan ik ook overstappen?

U heeft al zakelijk glasvezel? En wilt overstappen? Uiteraard is dat mogelijk. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief de wettelijke btw.
Looptijd 36 maanden