Qonnected datacenters

 

DOE DE POSTCODECHECK!

Wilt u weten of uw bedrijf aangesloten kan worden op het Qonnected Glasvezel Netwerk?

CHECKEN

Markelo-092-95HR-low.jpg

Qonnected Datacenters

Heeft u uw IT-apparatuur in huis staan en overweegt u deze in een professioneel datacenter onder te brengen? Of bent u op zoek naar een andere datacenterlocatie om uw data snel en veilig te kunnen back-uppen? Wellicht wilt u met één van onze IT-professionals sparren over uw huidige ICT-situatie. Wat uw vraag ook is: u bent van harte welkom om ons datacenter vrijblijvend te bezoeken. Tijdens uw bezoek geven wij antwoord op al uw vragen.

Ecostora 1

Ecostora 1 Hardenberg

Ecostora 2

Ecostora 2 Markelo

Datacenter diensten

Colocatie
Veilige en betrouwbare huisvesting van uw IT-infrastructuur, met 100% uptime, flexibele groeimogelijkheden en goed advies.
Connectiviteit
Breedbandverbindingen krijgen een steeds centralere, maar ook onzichtbare rol binnen uw bedrijfsprocessen. Voor uw verbindingen is een stabiele, betrouwbare connectie onmisbaar.
IaaS
Een veilig gevoel, uw data in Nederland. De Infrastructuur van Ecostora is het fundament van uw digitale organisatie. IaaS van Ecostora is wat het moet zijn: helder.

Qonnected-164.jpg

Continuiteit

Ecostora biedt zoveel meer (dan) dataruimte!
We combineren hoogstaande techniek met gebruiksgemak en uitstekende dataverbindingen met hoogstaande beveiliging.
Daardoor zijn onze klanten gegarandeerd van een zeer hoge uptime (al vele jaren 100%) en uitstekende datasnelheden. Met een optimale internetverbinding voor bedrijven in haar omgeving faciliteert Ecostora groei en continuïteit voor ondernemers. Uw infrastructuur is bij ons in goede handen, en dat tegen concurrerende prijzen.