STay Qonnected

Qonnected is de internet service provider voor uw internet verbinding, hosting of domeinnaam. Alles in eigen beheer en vanuit eigen datacenter Ecostora, waardoor u er zeker van bent dat in geval van een vraag of storing u snel geholpen wordt.

Klanten aan het woord

"Wij wilden ons weer concentreren op onze core business en dat bij voorkeur op kantoor, thuis of onderweg. Ik ben zeer enthousiast met het snelle netwerk, de service en kennis van zaken"

Han Hazekamp, Managing Director van BOA Recycling Equipment BV. 

Lees meer


Internet

Beschikt u al reeds over internet verbinding maar wilt u de snelheid verhogen? Qonnected levert zakelijk internettoegang via xDSL en glasvezel. Qonnected levert dataverbindingen van de belangrijkste infrastructuurleveranciers in Nederland – en daarbuiten. Daardoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies als het gaat om de oplossing die in uw situatie de beste prijs/prestatieverhouding oplevert. Wij bieden hierbij vaste IP adressen aan, welke ook bij een overstap naar een andere infrastructuurleverancier behouden blijven, zolang u klant blijft bij Qonnected.

 • (x)DSL - Verbinding over uw telefoonlijn tot 80mbit/s.
 • Fiber - Supersnel internet via glasvezel.

Infrastructuurleveranciers van Qonnected:

NDIX_FC_slogan_NL.jpg

ZiggoZakelijk_Orange_RGB.JPG

1684_fullimage_KPN_PL1v_FC_POS_700x525.png

E-mail

Wil je eenvoudig e-mails verzenden en ontvangen met je domeinnaam? Kies dan nu voor een voordelig e-mailpakket van Qonnected. Je bepaalt zelf wat er voor het @-teken komt; zo maak je bijvoorbeeld voor elke medewerker een apart e-mailadres aan. Een voordelig e-mailpakket van Qonnected bevat standaard een virusscanner, MailPure.nl spamfilter, e-mailaliassen geeft je toegang tot het Control Panel.

Met een voordelig e-mailpakket van Qonnected verzend en ontvang je direct je e-mail thuis of op het werk via bijvoorbeeld Outlook. Alle e-mailpakketten zijn standaard voorzien van webmail, zodat je ook overal ter wereld op iedere computer de beschikking hebt over je e-mail.

Alle mailboxen van Qonnected zijn standaard voorzien van het geavanceerde spamfilter en virusscanner van ons product MailPure, zodat je gevrijwaard blijft van ongewenste en/ of potentieel gevaarlijke e-mail en zorgeloos gebruik kunt maken van onze e-maildiensten.

Vragen? Informeer vrijblijvend bij ons 0523 82000 of klik hier.

Uw domeinnaam vastleggen?

Qonnected kan bijna iedere gewenste domeinnaam vastleggen. Ook kunnen wij uw domeinnaam koppelen aan een hostingpakket zodat u ook kunt mailen met deze domeinnaam of gebruiken voor een eigen website. U kunt al een domeinnaam vastleggen vanaf € 10,00 per jaar.

Vragen? Informeer vrijblijvend bij ons 0523 82000 of klik hier.

VPS

Heeft u behoefte aan een eigen webserver, maar u wilt niet investeren in hardware. Wellicht kan Qonnected u helpen met het opzetten van een VPS. Een VPS is een Virtual Private Server welke draait op een fysieke server met meerdere (kleine) servers. Hierdoor is uw webhosting gegarandeerd vrij van storingen veroorzaakt door websites van derden. Dit is met name interessant voor zwaardere webapplicaties / webshops welke voor u van groot belang zijn.

 • 1,2 of 4 virtuele processoren.
 • Intern geheugen 1/2/4GB).
 • Harde schijf (40 / 80 / 120GB).
 • Gigabit Internet.
 • 1 vast IP adres.
 • 1 domeinnaam naar keuze
 • Besturingssysteem naar keuze
  (voor webapplicaties gebruiken wij standaard CentOS)

Vragen? Informeer vrijblijvend bij ons 0523 82000 of klik hier.

Server-hosting-vps.jpg

mailpure_qonnected.jpg

SPAM

Mailpure is een krachtig antivirus en anti-spam systeem. Gebaseerd op de laatste spamfiltering techniek weet Mailpure van Qonnected al het spam tegen te houden zonder dat het geïnstalleerd hoeft te worden op uw PC of server, daardoor is de e-mail al gefilterd voordat het daadwerkelijk aankomt op de eventuele mailserver. Mailpure maakt gebruik van slimme regels die dagelijks geüpdatet worden om de steeds veranderende strategieën van spammers en nieuwe virussen tegen te gaan.

Dankzij Qonnected Mailpure bent 24 uur per dag verzekerd van de beste oplossing om spam, aanvallen, gevaarlijke bestanden en ongewenste e-mail tegen te gaan.

Dagelijks ontvangt u van Mailpure een e-mail met een overzicht met daarin de tegengehouden e-mail van de afgelopen 24 uur. In een overzicht wordt weergegeven welke emails zijn tegengehouden, mocht er een email volgens u onterecht zijn tegengehouden, dan kunt u deze email zelf vrijgeven, zo komt de betreffende email alsnog in uw mailbox.

Zo blijft u zelf in controle over wat er wel en niet wordt tegen gehouden.

Vragen? Informeer vrijblijvend bij ons 0523 82000 of klik hier.