Overal en altijd bereikbaar zijn met de Cloud diensten van Qonnected

U en uw medewerkers willen tegenwoordig altijd, overal en vanaf ieder apparaat kunnen werken. Om aan deze wens te kunnen voldoen is een veilige toegang tot uw applicaties en bedrijfsbestanden cruciaal. Flex Qonnected is gericht op de zelfstandige, kleine en middelgrote ondernemingen die medewerkers willen ondersteunen met de perfecte werkplek.

Ecostora datacenter

 

Duurzaam + regionaal = efficiënt!

Ecostora is een regionaal datacenter voor ondernemers & ICT partijen die netto rijtijden willen. Bij Ecostora profiteert u van optimale beschikbaarheid en flexibiliteit zonder extra investeringen.

Met Ecostora onderneemt u duurzaam en maatschappelijk verantwoord. Ecostora zorgt ervoor dat uw bewust wordt van uw energieverbruik.

Wilt u weten wat Ecostora voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op 0523-820005.

Flex_Qonnected.jpg

Online werkplek: Flex Qonnected

Uw werkplek overal en altijd beschikbaar, dat is wat Flex Qonnected u biedt!
Vast bedrag per maand, storingsvrij in uw eigen omgeving op elke machine werken.

Flex Qonnected is geschikt tot enkele gebruikers van dezelfde organisatie. Heeft u behoeft aan meer capaciteit of gebruikers kijkt u dan eens naar ons Private Qloud product.

Laat u vrijblijvend informeren door een consultant van ons, we kunnen dan samen met u kijken naar uw wensen en een oplossing op maat aanbieden.

Flex Qonnected is ondergebracht in ons eigen Ecostora datacenter. Al uw zaken worden dus veilig opgeslagen in Nederland.

Vragen? Informeer vrijblijvend bij ons 0523 82000 of klik hier.

Private Qloud

Bij een Private Qloud zijn alle services en databronnen speciaal voor één bedrijf ingericht. Het gaat dus om een unieke privé cloud van uw bedrijf. Daarbinnen hebt u de beschikking over een eigen virtuele server waarop alle data en applicaties staan die binnen een organisatie worden gebruikt. U hebt dus niet alleen de zekerheid van uw eigen werkomgeving, u weet bovendien dat alle bronnen voortdurend kunnen worden aangepast. Omstandigheden kunnen wijzigen, uw Private Qloud verandert soepel met u mee. U betaald per maand en hoeft dus niet meer te investeren.

Gebruik maken van een private cloud oplossing biedt veel voordelen ten opzichte van een traditionele werkwijze. De voordelen van private cloud zijn onder anderen dat u exclusief gebruik maakt van uw eigen omgeving. Uw cloud is volledig op uw bedrijf toegespitst en bevat alleen de software die u echt gebruikt. De schaalbaarheid en aanpasbaarheid zijn ook belangrijke argumenten waarom veel klanten voor een private oplossing kiezen.

Door de standaardprocedures die beschikbaar zijn kan vrijwel iedere serverapplicatie worden ondergebracht in een Private Qloud. Ook uw bedrijf kan daardoor snel en eenvoudig overgaan op een Private Qloud omgeving. Wilt u graag meer weten over cloud oplossingen en de verschillen tussen private, public en hybrid cloud computing? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij leggen u ook graag in een persoonlijk gesprek uit wat onze werkwijze is en hoe we u op verregaande wijze assisteren bij de transitie naar een cloud oplossing.

Vragen? Informeer vrijblijvend bij ons 0523 82000 of klik hier.

Private_Qloud van Qonnected

Wilt u ook zorgeloos overstappen naar Qonnected? Neem contact met ons op!

mobilemail.jpg

Qloudmail

Qloudmail is een product van Qonnected wat speciaal op de markt is gebracht voor gebruikers die nu gebruik maken van een POP3 of IMAP e-mail adres.

Met Qloudmail kunnen wij uw huidige mail adres omzetten zodat u de functionaliteiten heeft van een Microsoft Exchange account zonder dat u zelf in het bezit hoeft te zijn van een Exchange server. Met een Microsoft Exchange account kunt u niet alleen uw e-mail synchroniseren op uw mobiele telefoon of tablet, u kunt ook uw agenda, contacten en notities synchroniseren, zodat u deze gegevens altijd bij de hand heeft, waar u ook bent. Qloudmail is een dienst dat wordt verzorgd vanuit ons eigen datacenter Ecostora, doordat deze dienst vanuit het datacenter draait hoeft u zich geen zorgen te maken over de backup van uw gegevens in geval van een defect apparaat of verlies hiervan.

Kortom, uw mail, agenda & contactpersonen altijd en overal! Vragen? Informeer vrijblijvend bij ons 0523 82000 of klik hier.