Nieuwe aanwinst al volop in bedrijf

Wij gaan met onze nieuwe aanwinst de hoogte in! Verbindingen tot stand brengen behoren al tot de orde van de dag. Maar verbindingen en vooral tijdelijke verbindingen konden wij nog niet geheel zelfstandig uitvoeren. Onlangs hebben wij een eigen mobiele antenne mast aan het wagenpark toegevoegd.

Met deze mobiele antenne mast zijn wij in staat om bijvoorbeeld tijdelijke straalverbindingen op te zetten of in te zetten bij evenementen voor cameraobservatie of WiFi netwerk. Tevens gebruiken we deze als meetwagen en/of noodverbinding voor Q-Wave klanten.

Deze nieuwe aanwinst met de naam QAR is nog maar net in bezit en is al volop in bedrijf. Zo hebben wij onlangs het feestterrein van Stichting Oktober Evenementen Rossum voorzien van een draadloos netwerk voor het personeel, PIN betalingen en tevens een straalverbinding opgezet zodat het personeel gebruik kon maken van super snel internet. Ook hebben wij in samenwerking met seQel een aantal camera’s opgehangen voor o.a. de veiligheid bij de kassa’s.

Share:

Eerdere berichten

Nieuwe aanwinst al volop in bedrijf

Nieuwe aanwinst al volop in bedrijf

Wij gaan met onze nieuwe aanwinst de hoogte in! Verbindingen tot stand brengen behoren al tot de orde van de dag. Maar verbindingen en vooral tijdelijke verbindingen konden wij nog niet geheel zelfstandig uitvoeren.
Qonnected nieuwe leverancier gratis draadloos internet in Enschede

Qonnected nieuwe leverancier gratis draadloos internet in Enschede

Sinds 2012 stelt NDIX samen met lokale partners gratis draadloos internet beschikbaar onder de naam Enschede Stad van Nu. Het internet is beschikbaar op de Oude Markt, rond winkelcentrum De Klanderij en op de Campus van Universiteit Twente.
RTL 4 op bezoek bij Qonnected

RTL 4 op bezoek bij Qonnected

RTL 4 een bezoek gebracht aan Qonnected. Zo heeft RTL 4 een kijkje mogen nemen in ons datacenter en live mogen ervaren bij onze klant "Mijn Energiefabriek" hoe de onlinewerkplek "FlexQonnected" functioneert.