STay Qonnected

Qonnected kan al uw ICT vraagstukken overnemen. Of het nu gaat om toegang tot uw interne netwerk of algemeen systeembeheer. Wij houden uw verbinding en netwerk up-and-running door 24x7 monitoring. Qonnected realiseert dit door gebruik te maken van hoogwaardige apparatuur van gerenomeerde merken.

Netwerken

Wij onderhouden netwerken voor ondernemers. Of u nu ZZP’er, MKB’er of een grote organisatie met complexe netwerken bent. Het belangrijkste is dat u altijd zorgeloos kunt blijven (thuis)werken.

Kennis van (nood)verbindingen, maar ook expertise om ondersteuning te bieden aan complexere vraagstukken. Denk hierbij aan verbeteren van uw interne netwerk door scheiden van verkeersstromen, of analyse hiervan.

We maken gebruik van gerenommeerde merken zoals Juniper, HP, Pulse Secure, Barracuda om u van een veilig en stabiel netwerk te voorzien.

Vragen? Informeer vrijblijvend bij ons 0523 82000 of klik hier.

networking.jpg

networking-and-wireless-specialist-3.jpg

Wireless toepassingen

Qonnected kan u verschillende wireless oplossingen bieden, zowel indoor als outdoor, of u nu een kantoorpand, school of een openbare ruimte compleet dekkend wilt hebben, wij bieden u de geschikte oplossing op maat.

Wilt u in uw WiFi Netwerk afscherming per functie groep, meerdere toegangsniveau's of een gasten netwerk? Dat is voor ons geen enkel probleem.

Daarnaast leveren wij ook punt naar punt verbindingen over langere afstanden. Dit is bijvoorbeeld handig indien u op een (tijdelijke) locatie te weinig of geen bandbreedte heeft. Of als u bijvoorbeeld kantoorpanden of camera's wilt koppelen.

Heeft u een noodgeval of schade aan uw verbinding? Wij kunnen snel schakelen en leveren diverse punt naar punt verbindingen uit voorraad.

Vragen? Informeer vrijblijvend bij ons 0523 82000 of klik hier.

Systeembeheer

U wilt over een bedrijfszeker netwerk kunnen beschikken. Een systeem waar u verder geen omkijken naar heeft. Zodat iedereen binnen uw organisatie effectief zijn werk kan doen. U kiest er daarom voor het systeembeheer uit te besteden, liefst natuurlijk tegen gunstige kosten.

Qonnected neemt u de zorg voor het bedrijfsnetwerk volledig uit handen. Het maakt niet uit welke systemen u gebruikt. We zijn deskundig op zowel het Microsoft-, Linux- als Apple-platform.

Daarbij vervullen we ook een regierol tegenover andere partijen die verantwoordelijk zijn voor een onderdeel binnen het netwerk: software- en hardwareleverancier en provider. Dat bespaart u een hoop rompslomp.

U heeft bij Qonnected uw eigen, vaste technische consultants. Dat betekent: korte lijnen en altijd een gesprekspartner die uw automatiseringsomgeving door en door kent.

Vragen? Informeer vrijblijvend bij ons 0523 82000 of klik hier.

Qonnected-034.jpg

security.jpg

Security

U wilt de zekerheid dat uw dataverkeer op een veilige manier door uw netwerk wordt geloodst, zonder risico’s van inbreuk of verlies. Qonnected biedt alles wat nodig is om te voldoen aan een goede beveiliging van uw IT-omgeving. Zorg met een goede netwerkbeveiliging ervoor dat u kunt vertrouwen op uw bedrijfsnetwerk.

Een goede beveiliging van uw netwerk vraagt veel meer dan alleen een firewall of virusscanner. Onderzoek laat zien dat veiligheidsrisico’s voor een ICT infrastructuur in de eerste plaats gevolgen hebben voor de eigen organisatie. Daarom is het belangrijk om uw netwerk niet alleen in technisch opzicht te beveiligen, maar om zeker ook te kijken naar de organisatorische kant van het verhaal. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met backups? En worden wachtwoorden van medewerkers wel regelmatig vervangen?

Door middel van een grondige Security Scan vindt Qonnected op dit soort vragen het antwoord. Daarbij maken we tegelijkertijd een technische inventarisatie van uw netwerk, door met behulp van een Packet Sniffer, een Port Scanner en speciale software te onderzoeken of en in hoeverre uw netwerk kwetsbaar is voor aanvallen van buitenaf. 

Vragen? Informeer vrijblijvend bij ons 0523 82000 of klik hier.